Dr.OHHIRA® fermentuotas augalinis ekstraktas, N.30

Maisto papildas

55.00

(Su 21% PVM)

Turime

Dr.OHHIRA® fermentuotas augalinis ekstraktas. 5 metus natūraliai fermentuotame ekstrakte yra maistinių skaidulų ir biogeninių metabolitų (angl. POSTbiotics), sukuriančių palankią terpę žarnyno mikroflorai.

  • 5 metų fermentacija
  • Skaidulinių medžiagų gausa ir įvairovė
  • >500 postbiotinių medžiagų
  • Tinka vaikams: nėra užspringimo rizikos
  • Sudėtyje nėra GMO, pieno produktų, glitimo
  • Tinka veganams.

Grynasis kiekis: 75 g (30 maišelių po 2,5 g).

Dr.OHHIRA® fermentuotas augalinis ekstraktas. Vartojimas: suaugusiems ir vaikams nuo 1 metų amžiaus: po vieną maišelį vieną kartą per dieną, 3-7 kartus per savaitę (pagal individualų poreikį). Vaikams nuo 0 iki 1 metų – po 1/3 maišelio. Maišelio turinį išspausti tiesiai į burną ir nuryti. Galima užgerti vandeniu. Atidarius maišelį – suvartoti nedelsiant.

Įspėjimai: tinka vartoti tiek nėštumo, tiek žindymo periodu. Neviršyti nustatytos rekomenduojamos dozės. Maisto papildas neturi būti vartojamas kaip maisto pakaitalas. Laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje. Svarbu subalansuota mityba ir sveikas gyvenimo būdas.

Gamintojas: BioBank Co., Ltd., 388-1 Hirata, Okayama 700-0952, Japonija.

Dr. Ohhira – japoniški produktai grožiui ir gerai savijautai. Subrandinta gamtos, patvirtinta mokslo. Žymaus japonų mikrobiologo Dr.Ohhira sukurtos produktų formulės, pelniusios pasaulinį pripažinimą sveikatos ir grožio srityje. Pagaminta Japonijoje. Kliniškai patvirtintas veiksmingumas. Be GMO, pieno produktų ir glitimo
Magiškasis eleksyras
Dr.OHHIRA® formulių kūrėjas ir BioBank Co.Ltd. kompanijos įsteigėjas - žymus Japonijos mokslininkas, mikrobiologas, Dr. Iichiroh Ohhira - didžiąją dalį savo gyvenimo paskyręs rūgščiųjų pieno bakterijų studijoms ir produktų su jomis kūrimui. Iichiroh Ohhira gimė 1936 m. Osakoje, Japonijoje. Jis mokėsi Okajamos universitete, ir pirmasis mokslinis laipsnis jam buvo suteiktas Žemės Ūkio Institute. Pabaigęs universitetą, dirbo kraštovaizdžio architektu ir šiame darbe pirmą kartą susidūrė su pieno rūgšties bakterijomis. Ankstyvajame kraštovaizdžio architekto karjeros etape Dr.Ohhira buvo paskirtas dirbti dideliame projekte Malaizijoje. Vieno oficialaus priėmimo metu Malaizijos Vidaus reikalų ministras pavaišino Dr.Ohhira stipriu alkoholiniu vietos gamybos gėrimu. Po priėmimo Dr.Ohhira pasijuto prastai ir vietinis vaikinas, norėdamas palengvinti nemalonius svečio virškinimo sistemos sutrikimo simptomus, pasiūlė jam į sultis panašaus „magiško eliksyro“, kuris „paslaptingai ir greitai“ palengvino patiriamą diskomfortą ir sužadino profesinį smalsumą. Dr.Ohhira panoro išsiaiškinti, iš ko jis pagamintas. Kaip mokslininkas ištyręs Malaizijoje ruošiamą preparatą, Dr.Ohhira nusprendė įminti jo paslaptis bei ištirti naudingo poveikio žmogui mechanizmą. Jis grįžo į Okajamos universitetą siekti mokslinio laipsnio mikrobiologijos srityje. Studijų metu ir jas pabaigęs Dr.Ohhira toliau tyrė „magiškąjį eliksyrą“. Mokslininkas nustatė, kad gėrimas buvo pagamintas iš fermentuotų maisto produktų; jame buvo įvairių pieno rūgšties bakterijų padermių. Ištyręs daugiau pietryčių Azijos fermentuotų maisto produktų, Dr.Ohhira nustatė, kad visų jų sudėtyje buvo įvairių mikroorganizmų. Jis taip pat išsiaiškino, kad pieno rūgšties bakterijų galią lemia daugelį metų natūralioje temperatūroje vykstanti fermentacija; šiame procese stiprios bakterijos dar labiau sustiprėja, o silpnos bakterijos žūva. Po daugiau kaip dešimtį metų trukusių mokslinių tyrimų Dr.Ohhira su Okajamos universiteto mokslinių tyrėjų grupe padarė išvadą, kad jie pakankamai suprato pieno rūgšties bakterijų paslaptis ir yra pasirengę pradėti kurti naujo produkto formulę, panaudojant ištirto „magiškojo eliksyro“ sudedamąsias dalis bei suteikti galimybę žmonėms pasinaudoti ypatingu jo poveikiu, kurį prieš daugelį metų patyrė pats Dr.Ohhira. Tai buvo kukli pradžia to, kas šiandien pasaulyje žinoma kaip OM-X (Ohhira's Mountain Extract) probiotikai. Žinių troškimo skatinamas Dr.Ohhira atliko papildomų tyrimų, susijusių su pieno rūgšties bakterijomis. Jam taip pat suteiktas Japonijos Azabu universiteto medicinos mokslų daktaro laipsnis.
Mokslinė veikla
Dr.Ohhira yra daugiau kaip 20 mokslinių straipsnių apie pieno rūgšties bakterijas autorius ar bendraautoris. Pagrindinės jo mokslinių tyrimų sritys yra: Nealergizuojančių maisto produktų, kuriuose naudojamos pieno rūgšties bakterijos ir kiti naudingi mikroorganizmai, moksliniai tyrimai ir kūrimas. Ekologinės žemdirbystės ir vaisių auginimo nenaudojant cheminių medžiagų skatinimas, įskaitant nuolatinių su auginimu susijusių problemų prevenciją naudojant pieno rūgšties bakterijas ir kitus naudingus mikroorganizmus. Golfo laukų, kuriuose nenaudojamos cheminės medžiagos, moksliniai tyrimai, analizuojantys pieno rūgšties bakterijų ir kitų naudingų mikroorganizmų naudingą poveikį. Dr.Ohhira yra Niujorko mokslų akademijos, Japonijos bakteriologijos draugijos, Japonijos sveiko maisto ir mitybos asociacijos, Japonijos gėrimų gamintojų draugijos, Japonijos maisto mokslų ir technologijos draugijos, Japonijos maisto mikrobiologijos draugijos, Japonijos biologijos mokslų, biotechnologijos ir agrochemijos draugijos, Japonijos pienininkystės mokslų asociacijos, Japonijos dirvožemio mokslų ir augalų mitybos draugijos, Japonijos pieno rūgšties bakterijų draugijos, Japonijos veterinarijos mokslų draugijos, Japonijos virusologijos draugijos bei Priešbakterinių ir priešgrybelinių preparatų draugijos narys. Iki pat savo staigios mirties 2016 metų kovo 1 d. jis skaitė paskaitas Japonijos, Korėjos ir Malaizijos universitetuose, konsultuodavo įvairias Kinijos valstybines institucijas. 2004 m. buvo apdovanotas prestižiniu Gusi apdovanojimu. Šiandien įkūrėjo mokslinę veiklą ir naujų produktų kūrimą kompanijoje tęsia jo įpėdinis mikrobiologijos mokslų daktaras Muneaki Takahata. Dr Ohhira prekinis ženklas priklauso kompanijai BioBank. Ji įkurta 1974 metais, Japonijoje, Okajamos prefektūroje, Hončiū saloje. Biobank Co.Ltd. specializuojasi sveikatos, grožio ir žemės ūkio produktų kūrime ir gamyboje, panaudojant probiotines kultūras. Kompanijos misija - kurti produktus, užtikrinančius gerą sveikatą ir ilgaamžiškumą. BioBank Ltd.Co. gaminami produktai šiandien parduodami: Japonijoje, JAV, Kanadoje, Naujoje Zelandijoje, Baltijos ir Skandinavijos šalyse, Lenkijoje, Čekijoje, Rusijoje, Jungtinėje Karalystėje, Malaizijoje, Singapūre, Filipinuose, Hong Konge, Tailande, Pietų Korėjoje, Taivanyje.

Sudedamosios dalys:

galakto-oligosacharidai, frukto-oligosacharidai, oligosacharidai (melasa), slyvos, figos, kvapieji mandarinai, raudonoji vaškuonė, daržinis špinatas, tamsusis kopūstas, valgomasis dantenis (šiitake grybai), kuokštiniai sėdžiai (maitake grybai), braziliškas agarikas, kininiai ožerškiai (goji uogos), rykštinė ir pietinė šilauogės, jūržolių (Hizikia fusiforme) lapai ir stiebai, dumblių (Undaria pinnatifida) lapai ir stiebai, dumblių (Laminaria japonica) lapai ir stiebai, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis, gerosios bakterijos (B.breve M-16V, B.infantis M-63, B.longum BB536, B.lactis Bl-04®, L.acidophilus La-14®, L.brevis NBRC 3345, L.bulgaricus NBRC 13953, L.casei TO-A, L.fermentum NBRC 3071, L.helveticus NBRC 3809, L.plantarum TO-A), S.thermophilus NBRC 13957).

Viename 2,5 g maišelyje yra:

750 mg galakto-oligosacharidų, 750 mg frukto-oligosacharidų, 551,12 mg oligosacharidų, 247,89 mg VAISIŲ (slyvos, figos, kvapieji mandarinai, raudonoji vaškuonė), 84,84 mg DARŽOVIŲ (daržinis špinatas, tamsusis kopūstas),  40,57 mg GRYBŲ (šiitake grybai, maitake grybai, braziliškas agarikas), 36,15 mg UOGŲ (goji uogos, šilauogės), 26,55 mg JŪRŽOLIŲ IR DUMBLIŲ ir 9 mg gerųjų bakterijų.

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Būkite pirmas aprašęs “Dr.OHHIRA® fermentuotas augalinis ekstraktas, N.30”
Krepšelis
Krepšelis tučiasTęskite apsipirkimą